Kokemusblogi

Lue Kokemuksia.fin tuoreimmat kuulumiset ja ajatukset asiakaskokemuksesta, työntekijäkokemuksesta, myynnistä ja markkinoinnista

17.01.2018

Oletko etsimämme asiakkuuspäällikkö (Customer Success Manager) Helsinkiin?

Rekryovi auki Helsinkiin! Kokemuksia.fi on vuonna 2016 toimintansa aloittanut, nopeasti kasvava ja kannattavaa liiketoimintaa tekevä yritys. Tuotamme ja julkaisemme tyytyväisten asiakkaiden ja työntekijöiden tarinoita Suomesta ja ulkomailta jo yli 600 asiakasyrityksen ja yli 1200 tarinan kokemuksella. Auttaaksemme asiakkaitamme hyödyntämään materiaalit markkinoinnin ja myynnin tukena etsimme nyt tiimiimme digimarkkinoinnin ja myynnin osaajaa Customer Success Manageriksi Helsinkiin.

Lue artikkeli
17.01.2018

Oletko etsimämme Customer Experience Specialist Helsinkiin?

Rekryovi auki Helsinkiin! Kokemuksia.fi on vuonna 2016 toimintansa aloittanut, vauhdikkaasti kasvava ja kannattavaa liiketoimintaa tekevä yritys. Tuotamme ja julkaisemme yritysten tyytyväisten asiakkaiden ja työntekijöiden tarinoita Suomesta ja ulkomailta ja autamme asiakkaitamme hyödyntämään materiaalit markkinoinnin, myynnin ja rekrytoinnin tukena. Kasvun ylläpitämiseksi haemme yli 30-henkiseen joukkoomme B2B-myynnistä kokemusta omaavia, positiivisuutta ja intoa puhkuvia Customer Experience Specialisteja Helsingin toimipisteellemme Pasilaan!

Lue artikkeli
15.01.2018

Johannes Karjula

Miten saat itsestäsi jopa 300% enemmän työtehoa irti lisäämättä stressiä

Toimiminen useamman eri yhtiön erilaisissa vastuutehtävissä pakottaa ihmisen arvostamaan työaikaansa yli kaiken. Aika on todellakin rajallinen resurssi, tekemistä riittää jatkuvasti eikä ikinä ole valmista. Kiire ja tekemättömät asiat lisäävät stressiä ja stressin vuoksi kaiken tekemisen taso laskee. Esittelen tässä yhden erinomaiseksi todetun ja käytännössä testatun tavan hallita omaa ajankäyttöä ja lisätä samaan aikaan työtehoa.

Lue artikkeli
22.12.2017

Santtu Seppänen

Aidon asiakaskokemuksen äärellä: case Mikkelin Jukurit

”Tuut, tuut, tuut...” Sekunnit muuttuivat pitkiksi, kun illan isännän roolin ottanut entinen Jukuri-jyrä Perttu Ahvenainen ei vastannut tiistain alkuillasta puhelimeen. Meillä oli takana vajaan parin tunnin matka Keski-Suomen idyllistä vielä niin tuntemattoman Mikkelin Ikioma Areenan pihaan. Päähän hiipi pakostakin ajatus siitä, että edessä tulee olemaan vaivaannuttavan pitkä odotus Suomen talvipakkasissa ennen halliin sisälle pääsyä.

Lue artikkeli
12.12.2017

Johannes Karjula

Johtajan tärkein tehtävä on luottaa ja mahdollistaa merkityksellinen työ

Jokaiselle on oikeus kokea merkityksellisyyttä ja tehdä työtä, josta nauttii. Johtajan tärkein tehtävä on tehdä se mahdolliseksi. Tämä on ollut minun mottoni johtamisessa. Olen itse nuoresta iästäni huolimatta saanut kokea hyvää johtajuutta työelämässä paljon ja näistä kokemuksista olen ammentanut omat ohjenuorani.

Lue artikkeli
30.11.2017

Huomio, Jyväskylä! Oletko etsimämme Customer Experience Specialist?

Kokemuksia.fi on vuonna 2016 toimintansa aloittanut, vauhdikkaasti kasvava ja kannattavaa liiketoimintaa tekevä yritys. Tuotamme ja julkaisemme yritysten tyytyväisten asiakkaiden ja työntekijöiden tarinoita ja autamme hyödyntämään materiaalit markkinoinnin, myynnin ja rekrytoinnin tukena. Toimipisteemme sijaitsevat viidellä paikkakunnalla: Jyväskylässä, Helsingissä, Turussa, Kuopiossa ja Oulussa. Haemme nyt yli 30-henkiseen joukkoomme B2B-myynnistä kokemusta omaavia, positiivisia ja intoa puhkuvia Customer Experience Specialisteja Jyväskylään!

Lue artikkeli
28.11.2017

USA:n uusintamatka suoritettu - mitä tapahtuu seuraavaksi?

Kokemuksia.fin Yhdysvaltojen kuvausmatkan tarkoitus oli tallentaa paikallisten asiakkaiden kokemuksia suomalaistaustaisista yrityksistä. Jotkut ehkä muistavat elokuun huonot uutiset, kun kuvausryhmämme tavarat ja kuvatut materiaalit varastettiin. Kuvausmatka toteutettiin onnistuneesti uudelleen, ja keväällä matkoja on tulossa Yhdysvaltojen lisäksi myös Eurooppaan.

Lue artikkeli
13.11.2017

1000 nuorta johtajaa: Oonan päivä Kokemuksia.fillä

Tuhat nuorta johtajaa on valtakunnallinen kampanja, joka tuo johtajat ja nuoret päiväksi yhteen. Päivän tarkoituksena on näyttää nuorelle esimerkkiä siitä, millaista johtajuutta ja taitoja työelämässä tarvitaan ja tarjota eväitä oman työuran rakentamiseen. Karstulan lukion abiturientti Oona Koskinen vietti päivän Jyväskylän toimistollamme seuraten tuotantojohtaja Valtteri Ylimäen työpäivää. Lue Oonan ajatuksia johtajuudesta ja siitä, millaisia oppeja päivästä tarttui mukaan!

Lue artikkeli
31.10.2017

Santtu Seppänen Kokemuksia.fin Keski-Suomen myynnin aluevetäjäksi

Kokemuksia.fi on Suomen johtava asiakas- ja työntekijäkokemusten tuottamiseen erikoistunut yritys, joka on vuodessa kasvanut yli 30 henkilöä työllistäväksi tuotantoyhtiöksi ja mediaksi. Myyntitiimin puolesta meillä on iloisia uutisia: tammikuussa 2017 Kokemuksia.fin riveissä aloittanut Santtu Seppänen siirtyy vastaamaan Keski-Suomen alueen myynnistä 1.11. alkaen.

Lue artikkeli
19.10.2017

Kepa Eskelinen

5 tapaa, miten yrityksesi hyötyy asiakastarinoista

Nielsenin (2015) globaalin tutkimuksen mukaan 83% kuluttajista luottaa lähipiirin suositteluihin ja 66% netissä julkaistuihin kuluttajien mielipiteisiin. 77% ihmisistä on valmis kokeilemaan uutta tuotetta tai palvelua, jos samaistuttava henkilö suosittelee sitä. Vastaavia tutkimuksia on lukematon määrä.

Lue artikkeli

- Markkinoinnin monitaituri