Kokemuksia
Kokemuksia.fistä

Katso asiakkaidemme kokemuksia meistä ja kokemustarinoiden hyödyntämisestä!

01.03.2018

Piia Moilanen, Jätekukko Oy

“Yhteistyö oli mutkatonta ja lopputuotos, jonka saimme, oli todella vakuuttava”

Jätekukko on kuntien omistama palveluyhtiö, joka tuottaa kaikki kiinteistön päivittäiseen jätehuoltoon liittyvät palvelut. 2017 lopulla Jätekukolle toteutettiin isännöitsijäasiakkaille suunnattu asiakaskokemustutkimus. Tutkimuksesta nousi esiin kehityskohtia yrityksen viestintään sekä täysin uusia palveluideoita, joita lähdetään seuraavaksi viemään eteenpäin.

Lue artikkeli
19.01.2018

Matti Kokkonen, Kalustetukku

“On avaava hetki, kun saa mustaa valkoisella siitä, miten asiat menee”

Kalustetukku on kotimaisista Charmia-keittiöistään tunnettu kalustevalmistaja, joka kalustaa keittiöiden lisäksi myös kylpyhuoneet ja muut kodin tilat. Kalustetukku tilasi Kokemuksia.filtä asiakaskokemustutkimuksen, josta yritys on saanut apua muun muassa markkinoinnin ja viestinnän kehittämiseen.

Lue artikkeli
27.11.2017

Tuomas Taskila, Kymppiremontit

"Asiakaskokemustutkimus tuo esiin asiakkaalle merkityksellisiä kokemuksia"

Talojen katto- ja ulkoverhousremontteihin erikoistunut Kymppiremontit Oy hankki työkalukseen Kokemuksia.fin asiakaskokemustutkimuksen. Tutkimuksessa haastatellaan Kymppiremontin asiakkaita neljännesvuosittain. Palvelusta saatua tietoa käytetään yrityksen ja palveluiden kehittämiseen.

Lue artikkeli
06.11.2017

Jyrki Kolmonen, Vocatum

Palvelukokonaisuus esiin aitojen asiakaskokemusten kautta

Vocatum on tavallisten ihmisten kuntosali, jonka jäsenyyteen kuuluvat aina Personal Trainerin palvelut. Kokemuksia.fi toteutti Vocatumille asiakaskokemusvideon ja kolme artikkelia palautepäivä-konseptilla. Materiaalien tavoitteena oli esitellä kuntosalin palveluita aitojen asiakaskokemusten kautta.

Lue artikkeli
25.10.2017

Tuukka Simonen, Herrainpukimo

”Harvoin tulee vastaan yhtä tarkkaan mietittyä konseptia”

Miesten vaateliike Herrainpukimo saa asiakkailtaan työnteon lomassa paljon hyvää palautetta. Arjessa kohdattu asiakastyytyväisyys sekä tyypillisen asiakkaan kokemus haluttiin tuoda useamman ihmisen nähtäväksi ja kuultavaksi. Tätä varten Kokemuksia.fi toteutti Herrainpukimolle asiakaskokemusvideon.

Lue artikkeli
14.08.2017

Mikael Niittymäki, TSR-Tukku

”Aidoimmat mielipiteet tulevat suoraan asiakkailta”

TSR-Tukku on rakennustyömaiden valaistus- ja sähköistystuotteiden valmistamiseen sekä jakeluun erikoistunut yritys. TSR-Tukku on suuntaamassa hyvää vauhtia kansainvälisille markkinoille, minkä johdosta yrityksellä oli tarvetta uusille myyntimateriaaleille. Tätä silmällä pitäen TSR-Tukku tilasi asiakaskokemustarinoita tuottavalta Kokemuksia.fi:ltä yhteensä viisi video-tekstiyhdistelmää hienoin tuloksin.

Lue artikkeli
03.07.2017

Nina Rahunen, Kuopion Putki & Säätö

”Kaikki meni niin helposti kuin vain voi mennä”

Kuopion Putki & Säätö Oy:n haaveissa oli ollut jo jonkin aikaa yrityksen toiminnasta kertovan videon toteutus. Kokemuksia.fi toteutti Kuopion Putki & Säädölle asiakaskokemustarinan, jossa jo valmistuneen urakan tilannut asiakas kertoo kokemuksistaan. Valmista video- ja tekstimuotoista materiaalia Kuopion Putki & Säätö on hyödyntänyt monipuolisesti hyvin tuloksin.

Lue artikkeli
19.06.2017

LähiTapiola Savo

"Laadukas asiakaskokemus taipuu moneksi"

LähiTapiola Savossa tiedetään, että nykypäivän potentiaaliset asiakkaat ovat kiinnostuneita muiden asiakkaiden kokemuksista, ja siksi yritys tilasi Kokemuksia.fi:ltä video- ja tekstimuotoisen referenssitarinan. Materiaalista on ollut hyötyä niin sisäisessä kuin ulkoisessa käytössä.

Lue artikkeli
17.05.2017

Markku Manninen, Karava Kylpyhuoneremontit

“Kokonaisuus on jäätävän hyvä”

Sauna- ja kylpyhuoneremontteihin erikoistunut Karava Kylpyhuoneremontit halusi teettää töistään ja toteutuksistaan videomuotoisia koosteita, mutta sopivan palveluntuottajan löytäminen osoittautui vaikeaksi. Ongelma ratkesi kuin itsestään, kun asiakaskokemustarinoita tallentava Kokemuksia.fi otti yhteyttä.

Lue artikkeli
13.04.2017

Sami Kemell, Suomen Vesiturva

”Luulen, että aika moni yritys voisi tarvita tällaista palvelua"

Mielestäni tuote on aivan ylivoimainen esimerkiksi juuri rakennusalalla ja luulen, että aika moni yritys voisi tarvita tällaista palvelua. Kokemuksia.fi ei laita asiakkaiden suuhun sanoja, vaan asioista kerrotaan rehellisesti, Suomen Vesiturvan asennusvastaava Sami Kemell kertoo.

Lue artikkeli

- Markkinoinnin monitaituri

JUURI NYT: 10 totuutta myynnistä