Asiakkaidesi ääni teksti- tai videokokemuksiksi

Hyödynnä kokemuksia yrityksesi myynnin tukena, markkinointimateriaaleissa sekä sosiaalisen median kanavissa. Muotoilemme asiakkaidesi kokemukset yrityksestäsi soljuvaksi tekstiksi tai koukuttaviksi videoiksi.

Aidot asiakaskokemukset ovat tutkimusten mukaan tehokkain markkinointikeinto

Hyödynnä yrityksesi kenties tärkein voimavara 

Tutkimukset osoittavat kiistattomasti sen, mihin me ostopäätösten tekijöinä uskomme. Ei, se ei ole mainonnan tarjoama myyntiviesti. Eikä se ole myyjän vakuuttelut. 

Avainsana on muiden tyytyväisten asiakkaiden kokemukset. 

 Keneen me luottaisimme, ellemme ystäviemme, perheemme, kollegoidemme tai läheistemme suositteluun? Jos näitä ei ole saatavilla, turvaudumme muiden ihmisten kokemuksiin ennen yrityksesi myynti- tai markkinointiviestiä. 

Annamme äänen positiivisuudelle läpi negatiivisena vellovan keskustelun

 Positiivisuus on – harmi kyllä – aliarvostettua. Keskustelut sosiaalisessa mediassa ja keskustelupalstoilla saavat liian usein voimansa negatiivisuudesta, vaikkei keskustelulla olisi välttämättä edes todellista faktapohjaa. Tehtävämme on nostaa positiiviset asiakaskokemukset kaikkien saataville, jotta ostoja harkitsevat saisivat todennettuja kokemuksia parempien ostopäätösten tueksi.

Kokemuksia asiakkaistanne?

Ota yhteyttä!

Tekstimuotoinen asiakaskokemus

Tekstimuotoinen tarina on monikäyttöinen ja edullinen tapa kertoa tyytyväisen asiakkaasi kokemuksista. Kokemuksen kruunaa aidon edustava valokuva asiakkaastasi.

Tutustu tuotettuihin tekstikokemuksiin

Videomuotoinen asiakaskokemus

Videomuotoinen kokemustarina on helposti katsottava, samaistuttava tapa välittää aito kokemus tyytyväiseltä asiakkaaltasi. Video on mitä mainiointa sisältöä yrityksesi verkkosivuille, sosiaalisen median kanaviin sekä myyntitapaamisten tueksi.

Tutustu tuotettuihin videokokemuksiin

Toimita vain lista asiakkaistanne. Me hoidamme kaiken muun!

1. Toimita lista asiakkaistanne 

2. Soitamme heidät läpi ja selvitämme, ketkä ovat halukkaita kertomaan kokemuksistaan 

3. Toimittajamme ja videokuvaajamme tekevät haastattelut ja valokuvaajamme käyvät nappaamassa edustavat kuvat asiakkaista 

4. Lähetämme valmiin tekstikokemuksen tai videon hyväksyttäväksi haastateltavalle 

5. Valmiita kokemustarinoita voit käyttää vapaasti, ja tarinoille saat kattavan näkyvyyden kokemuksia.fi-portaalissamme sekä some-kanavissamme

Miksi tilaisit asiakaskokemustuotannon meiltä?

– Saat käyttöösi tarpeelliseksi kokemasi määrän asiakastarinoita 

– Olemme tuottaneet jo yli tuhat asiakaskokemusta monenlaisille asiakkaille pienyrityksistä pörssiyhtiöihin. 

– Teemme prosessin sinulle helpoksi: tarvitsemme vain listan ostaneista asiakkaistasi 

– Saat ohjeistuksen, kuinka hyödynnät aitoja asiakaskokemuksia yrityksesi myynnissä ja markkinoinnissa

Kokemuksia kokemusten hyödyntämisestä

“On avaava hetki, kun saa mustaa valkoisella siitä, miten asiat menee”

Kalustetukku on kotimaisista Charmia-keittiöistään tunnettu kalustevalmistaja, joka kalustaa keittiöiden lisäksi myös kylpyhuoneet ja muut kodin tilat. Kalustetukku tilasi Kokemuksia.filtä asiakaskokemustutkimuksen, josta yritys on saanut apua muun muassa markkinoinnin ja viestinnän kehittämiseen.

Lue artikkeli

"Asiakaskokemustutkimus tuo esiin asiakkaalle merkityksellisiä kokemuksia"

Talojen katto- ja ulkoverhousremontteihin erikoistunut Kymppiremontit Oy hankki työkalukseen Kokemuksia.fin asiakaskokemustutkimuksen. Tutkimuksessa haastatellaan Kymppiremontin asiakkaita neljännesvuosittain. Palvelusta saatua tietoa käytetään yrityksen ja palveluiden kehittämiseen.

Lue artikkeli

Palvelukokonaisuus esiin aitojen asiakaskokemusten kautta

Vocatum on tavallisten ihmisten kuntosali, jonka jäsenyyteen kuuluvat aina Personal Trainerin palvelut. Kokemuksia.fi toteutti Vocatumille asiakaskokemusvideon ja kolme artikkelia palautepäivä-konseptilla. Materiaalien tavoitteena oli esitellä kuntosalin palveluita aitojen asiakaskokemusten kautta.

Lue artikkeli

Tarinat maailmalle Kokemuksia.fi-portaalissa ja some-kanavissamme

Kokemuksia.fi-verkkoportaali ja sosiaalisen median kanavamme tavoittavat kuukausittain kasvavan joukon suomalaisia kuluttajia ja yrityspäättäjiä. Potentiaalisia asiakkaita, jotka etsivät kokemuksia yrityksistä ostopäätöksen tueksi.

Tutustu: Kokemuksia.fi

Kerro tyytyväisten asiakkaidesi tarina!

- Markkinoinnin monitaituri