Tule töihin Kokemuksille!

Kokemuslaiset ovat levittäytyneet ympäri Suomen: Jyväskylään, Helsinkiin, Turkuun, Ouluun ja Kuopioon. 

Customer Experience Specialistina olet osa paikkakuntakohtaista kokemustiimiä. Tehtävänäsi on kiertää yrityksiä etsimässä tyytyväisiä asiakkaita ja myymässä kokemuspalveluita. Tukenasi on kannustava ilmapiiri sekä tavoitteisiin tsemppaava esimies. Et pelkää tarttua puhelimeen ja sopia tapaamisia potentiaalisten yrityspäättäjien kanssa.

Customer Success Managerina pidät asiakkaistamme hyvää huolta ja varmistat, että he saavat parhaan mahdollisen hyödyn irti heille tuotetuista video- ja tekstitarinoista. Suunnittelet markkinointikampanjoita yhdessä asiakkaan kanssa ja opetat tarvittaessa uusia tapoja tehdä myyntiä ja markkinointia.

Content Producerina tehtävänäsi on haastatella asiakkaidemme asiakkaita ja kirjoittaa heidän kokemuksistaan mielenkiintoisia tarinoita. Haastattelut teet puhelimitse tai paikan päällä henkilökohtaisesti. Toimittajataustasta on hyötyä, mutta se ei ole välttämättömyys. Pääasia, että tulet sujuvasti toimeen ihmisten kanssa ja osaat tiivistää heidän tarinansa soljuvaksi tekstiksi, joka sieppaa lukijan mukaansa tarinaan.

Video Producerina suhtaudut intohimoisesti tapaan kertoa tarinoita videon avulla. Kameran takana pääset parhaimmillaan flow-tilaan ja editointipöydällä kykysi tiivistää tuntien materiaalista olennaisin muutaman minuutin videoon hakee vertaistaan. Haluat parantaa tuottamiesi videotarinoiden jälkeä kerta kerralta. Tarjoamme nykyaikaisen kaluston sekä muun tuotantotiimin timanttisen sparraustuen.

Kysyttävää työskentelystä kanssamme?

Tuotantoon liittyvät tehtävät:

Valtteri Ylimäki 

valtteri@kokemuksia.fi

Puh. 045 649 5588 

Myyntiin liittyvät tehtävät:

Jätä avoin hakemus

Voit liittää useita max. 10 mt PDF- tai Word-muotoisia tiedostoja
Katso rekisteriseloste

Kokemuksia Instagramissa

- Markkinoinnin monitaituri

JUURI NYT: 10 totuutta myynnistä