10 totuutta myynnistä

23.04.2018

10 kylmää totuutta myynnistä, osa 3. Myynti on kuningaslaji

10 päivää, 10 kylmää totuutta myynnistä. Tässä blogisarjassa Kokemuksia.fin toimitusjohtaja Johannes Karjula ja myyntijohtaja Taavi Laukkanen murtavat myyntiin liittyviä ennakkoluuloja. Kolmannessa osassa kerromme, miksi myynti on kuningaslaji ja paras mahdollinen koulu yrittäjyydestä haaveilevalle!

Lue artikkeli
20.04.2018

10 kylmää totuutta myynnistä, osa 2. Myyntiin panostaminen on paras tapa rakentaa kilpailuetua

10 päivää, 10 kylmää totuutta myynnistä. Tässä blogisarjassa Kokemuksia.fin toimitusjohtaja Johannes Karjula ja myyntijohtaja Taavi Laukkanen murtavat myyntiin liittyviä ennakkoluuloja. Toisessa osassa opit, miksi aktiivinen myynti on paras kilpailuetu.

Lue artikkeli
19.04.2018

10 kylmää totuutta myynnistä, osa 1. Myyntityön aliarvostamisella on kivuliaat seuraukset

10 päivää, 10 kylmää totuutta myynnistä. Tässä blogisarjassa Kokemuksia.fin toimitusjohtaja Johannes Karjula ja myyntijohtaja Taavi Laukkanen murtavat myyntiin liittyviä ennakkoluuloja. Miten tehdään myyntiä? Millaiset isot ajatukset myynnin tekemisen taustalla pitää olla, että sen avulla voidaan kasvaa? Miten myyntiorganisaatio saadaan toimimaan ja kuka tahansa tekemään kauppaa? Olit sitten myyjä, myyntijohtaja, yrityspäättäjä tai kuka tahansa - takaamme, että käsityksesi myynnistä tulee muuttumaan seuraavan 10 päivän aikana. Sarjan lopuksi meillä on yllätys.

Lue artikkeli

- Markkinoinnin monitaituri

JUURI NYT: 10 totuutta myynnistä