myynnin työpaikat

11.12.2018

Santtu Seppänen

Kokemuksia.fi Sales Trainee 2019 - tulevaisuuden stara, lue tämä.

Me voidaan hyvin luultavasti hyötyä toisistamme enemmän, kuin kumpikaan osaa edes kuvitella. Me tarvitaan sulta vain pieni merkki siitä, että olet kiinnostunut liittymään osaksi meidän tarinaa. Me hoidetaan sen jälkeen kaikki muu. Meidän tarina on vasta alkamassa, vaikka ollaan jeesattu Suomessa jo tuhatta yritystä, avattu ensimmäinen ulkomaan toimisto Tukholmaan ja Pohjois-Amerikan valloitus starttaa ensi vuonna. Suosittelen hyppäämistä mukaan nyt, sillä tällaisia mahdollisuuksia ei tule kovin montaa kertaa elämässä vastaan.

Lue artikkeli
06.06.2018

Santtu Seppänen

Myynnin johtaminen B2B-pisneksessä

Myynnin johdon tehtävä on tarjota jokaiselle myyjälle hänen tarvitsemaansa apua. Yhdellä on välillä buukki hukassa, toisen kohdalla kauppaa ei tapaamisilta tule. Silloin tarvitaan tukea, jeesiä ja ratkaisuja. Miten myyntiä sitten johdetaan? Mikä ratkaisee myynnin onnistumisen? Mihin myynnin johdon kannattaa keskittyä tarkastellessaan myyjää?

Lue artikkeli
30.11.2017

Huomio, Jyväskylä! Oletko etsimämme Customer Experience Specialist?

Kokemuksia.fi on vuonna 2016 toimintansa aloittanut, vauhdikkaasti kasvava ja kannattavaa liiketoimintaa tekevä yritys. Tuotamme ja julkaisemme yritysten tyytyväisten asiakkaiden ja työntekijöiden tarinoita ja autamme hyödyntämään materiaalit markkinoinnin, myynnin ja rekrytoinnin tukena. Toimipisteemme sijaitsevat viidellä paikkakunnalla: Jyväskylässä, Helsingissä, Turussa, Kuopiossa ja Oulussa. Haemme nyt yli 30-henkiseen joukkoomme B2B-myynnistä kokemusta omaavia, positiivisia ja intoa puhkuvia Customer Experience Specialisteja Jyväskylään!

Lue artikkeli
05.12.2016

Rekryovi on hetken auki B2B-myyntiosaajille – Pyri mukaan yhteen Suomen nopeimmin kasvavista startupeista!

Suomen Asiakaskokemukset Oy (Kokemuksia.fi) on vuonna 2015 perustettu yksi Suomen nopeimmin kasvavista startup-yrityksistä. Toimipisteemme sijaitsevat Jyväskylässä, Espoossa, Turussa ja Oulussa. Työllistämme tällä hetkellä jo 30 ammattilaista.

Lue artikkeli

- Markkinoinnin monitaituri

JUURI NYT: 10 totuutta myynnistä