myynti

23.04.2018

10 kylmää totuutta myynnistä, osa 3. Myynti on kuningaslaji

10 päivää, 10 kylmää totuutta myynnistä. Tässä blogisarjassa Kokemuksia.fin toimitusjohtaja Johannes Karjula ja myyntijohtaja Taavi Laukkanen murtavat myyntiin liittyviä ennakkoluuloja. Kolmannessa osassa kerromme, miksi myynti on kuningaslaji ja paras mahdollinen koulu yrittäjyydestä haaveilevalle!

Lue artikkeli
20.04.2018

10 kylmää totuutta myynnistä, osa 2. Myyntiin panostaminen on paras tapa rakentaa kilpailuetua

10 päivää, 10 kylmää totuutta myynnistä. Tässä blogisarjassa Kokemuksia.fin toimitusjohtaja Johannes Karjula ja myyntijohtaja Taavi Laukkanen murtavat myyntiin liittyviä ennakkoluuloja. Toisessa osassa opit, miksi aktiivinen myynti on paras kilpailuetu.

Lue artikkeli
19.04.2018

10 kylmää totuutta myynnistä, osa 1. Myyntityön aliarvostamisella on kivuliaat seuraukset

10 päivää, 10 kylmää totuutta myynnistä. Tässä blogisarjassa Kokemuksia.fin toimitusjohtaja Johannes Karjula ja myyntijohtaja Taavi Laukkanen murtavat myyntiin liittyviä ennakkoluuloja. Miten tehdään myyntiä? Millaiset isot ajatukset myynnin tekemisen taustalla pitää olla, että sen avulla voidaan kasvaa? Miten myyntiorganisaatio saadaan toimimaan ja kuka tahansa tekemään kauppaa? Olit sitten myyjä, myyntijohtaja, yrityspäättäjä tai kuka tahansa - takaamme, että käsityksesi myynnistä tulee muuttumaan seuraavan 10 päivän aikana. Sarjan lopuksi meillä on yllätys.

Lue artikkeli
30.11.2017

Huomio, Jyväskylä! Oletko etsimämme Customer Experience Specialist?

Kokemuksia.fi on vuonna 2016 toimintansa aloittanut, vauhdikkaasti kasvava ja kannattavaa liiketoimintaa tekevä yritys. Tuotamme ja julkaisemme yritysten tyytyväisten asiakkaiden ja työntekijöiden tarinoita ja autamme hyödyntämään materiaalit markkinoinnin, myynnin ja rekrytoinnin tukena. Toimipisteemme sijaitsevat viidellä paikkakunnalla: Jyväskylässä, Helsingissä, Turussa, Kuopiossa ja Oulussa. Haemme nyt yli 30-henkiseen joukkoomme B2B-myynnistä kokemusta omaavia, positiivisia ja intoa puhkuvia Customer Experience Specialisteja Jyväskylään!

Lue artikkeli
07.10.2017

Johannes Karjula

Näin B2B-päättäjät haluavat, että heille myydään - tee kauppaa ensitapaamisella

Haluaisitko oppia ymmärtämään B2B-ostajaa? Oletko joskus haaveillut, että pystyisit aloittamaan yhteistyön asiakkaasi kanssa ensitapaamisella? Tässä minun (Johannes Karjulan) tiiviit ohjeet, joiden avulla saatat moninkertaistaa kaupanpäätösprosenttisi ja samalla toimit tavalla, jota ostaja myös arvostaa.

Lue artikkeli
13.06.2017

Kepa Eskelinen

Ensimmäinen vuosi Kokemuksia.fissä: yli 400 asiakasyritystä ja 1000 aitoa asiakastarinaa

Kokemuksia.fin missio on auttaa yrityksiä viestimään uskottavammin ja ihmisiä löytämään sopiva palveluntarjoaja aitojen ja todennettujen asiakaskokemustarinoiden avulla. Ensimmäisen vuoden aikana tuotimme video- ja tekstimuotoista materiaalia yli 400 yritykselle.

Lue artikkeli
05.12.2016

Rekryovi on hetken auki B2B-myyntiosaajille – Pyri mukaan yhteen Suomen nopeimmin kasvavista startupeista!

Suomen Asiakaskokemukset Oy (Kokemuksia.fi) on vuonna 2015 perustettu yksi Suomen nopeimmin kasvavista startup-yrityksistä. Toimipisteemme sijaitsevat Jyväskylässä, Espoossa, Turussa ja Oulussa. Työllistämme tällä hetkellä jo 30 ammattilaista.

Lue artikkeli

- Markkinoinnin monitaituri

JUURI NYT: 10 totuutta myynnistä