työntekijätarina

26.07.2017

Santtu Seppänen

Työnantajabrändin rakentaminen on tärkeämpää kuin koskaan

Deloitten vuotuisen Human Capital Trends -raportin mukaan työnantajabrändin luominen ja siitä viestiminen on vähintään yhtä tärkeää kuin yrityksen palveluiden markkinointi. 83% yritysjohtajista on sitä mieltä, että lahjakkaimpien työntekijöiden rekrytointi on tärkeää tai todella tärkeää. Silti vain 22% johtajista sanoo organisaationsa onnistuneen erottuvan työntekijäkokemuksen rakentamisessa.

Lue artikkeli
01.06.2017

Iida Rajamäki

Neljäs harjoitteluviikko: yksinkertaisestakin asiasta mielenkiintoista

Iida on Kokemuksia.fin tuore sisällöntuottajaharjoittelija ja multimediajournalismin opiskelija. Blogissa pääset seuraamaan Iidan arkea ja kurkistamaan kokemuslaisten päivittäiseen työhön. Neljännellä harjoitteluviikolla saatiin lisää oppeja kuvaustilanteeseen.

Lue artikkeli
24.05.2017

Iida Rajamäki

Kolmannen harjoitteluviikon TOP 3

Iida on Kokemuksia.fin tuore sisällöntuottajaharjoittelija ja multimediajournalismin opiskelija. Blogissa pääset seuraamaan Iidan arkea ja kurkistamaan kokemuslaisten päivittäiseen työhön. Tällä kertaa muistellaan kolmannen harjoitteluviikon kohokohtia.

Lue artikkeli
16.05.2017

Iida Rajamäki

Toinen harjoitteluviikko täynnä tohinaa

Iida on Kokemuksia.fin tuore sisällöntuottajaharjoittelija ja multimediajournalismin opiskelija. Blogissa pääset seuraamaan Iidan arkea ja kurkistamaan kokemuslaisten päivittäiseen työhön. Toisella harjoitteluviikolla saatiin oivalluksia kuvaamisesta, haastatteluista ja myyjän työstä.

Lue artikkeli
09.05.2017

Iida Rajamäki

Fiiliksiä työharjoittelun ensimmäiseltä viikolta

Iida on Kokemuksia.fin tuore sisällöntuottajaharjoittelija ja multimediajournalismin opiskelija. Blogissa pääset seuraamaan Iidan arkea ja kurkistamaan kokemuslaisten päivittäiseen työhön.

Lue artikkeli

- Markkinoinnin monitaituri

JUURI NYT: 10 totuutta myynnistä