Maailma on täynnä onnistuneita asiakaskokemuksia

- Me kerromme niistä kaikille!

Missiomme on rakentaa luottamusta yritysten ja heidän asiakkaidensa välille. Autamme yrityksiä kehittämään asiakaskokemustaan ja viestimään uskottavammin.

Asiakkaiden ja työntekijöiden aitoja tarinoita

Hukumme pauhuun ja kohinaan. Kenellä tahansa on mahdollisuus saada äänensä kuuluviin, kunhan vain huutaa tarpeeksi lujaa. Netin rajattomat keskustelukanavat eivät anna armoa yritysten mokille. Pieni, inhimillinen virhe voi saada suhteettomat mittasuhteet negatiivisuudesta voimansa saavassa keskustelussa.

Samaan aikaan positiiviset kokemukset ja tyytyväiset asiakkaat jäävät vähemmälle huomiolle. Voimavara, jota ilman yksikään eteenpäin menevä yritys ei olisi pisteessä, jossa nyt on. 

Kokemuksia.fin tarina sai alkunsa halusta nostaa aitoja asiakaskokemuksia parrasvaloihin. Onnistumisia, tarinoita, joita asiakkaat kertovat suoraan sydämestä.

Positiivisuudelle on kysyntää! Vuodessa Kokemuksia.fi on kasvanut muutaman hengen tiimistä yli 30 hengen iloisen kokemuslaisen joukoksi.

Tuotamme aitoja asiakas- ja työntekijätarinoita yrityksille jo yli 1200 tarinan kokemuksella Suomessa ja ulkomailla. Lue lisää palveluistamme: 

Asiakastarinat

Mikä onkaan parempi tapa vakuuttaa potentiaaliset asiakkaat yrityksestäsi kuin tyytyväisen asiakkaan kokemus?

Lue lisää

Työntekijätarinat

Suosittelu on tehokkain markkinointiviesti - myös rekrytoinnissa.

Lue lisää

Asiakastutkimus

Tunnetko kilpailuetusi ja tiedätkö, mitä asiakkaat oikeasti odottavat yritykseltäsi?

Lue lisää

Tiimi

Kokemuslaisiin on helppo kuulua 

Tiimimme koostuu intohimoisista tarinoiden tuottajista, jotka muotoilevat asiakkaiden kokemukset mielenkiintoisiksi teksteiksi ja jännittäviksi videoiksi.

Kokemusedustajamme kiertävät kuukausittain satojen yritysten luona kyselemässä: ”Löytyykö teiltä tyytyväisiä asiakkaita?” Ja kyllä vain. Heiltä löytyy.

Koordinaattorimme vastaavat asiakkuuksista ja hoitavat tarinoiden tuotannon asiakkaidemme kannalta mahdollisimman jouhevasti.  

Kokemuslaisen tunnistaa: positiivisuudesta, aitoudesta ja ratkaisukeskeisyydestä.

Meille töihin?

Jos koet, että voisit olla seuraava jäsen tiimissämme, katso avoimet työpaikat!

Katso avoimet työpaikat

Kokemuksia Instagramissa

- Markkinoinnin monitaituri

JUURI NYT: 10 totuutta myynnistä